Clancy

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhpdwHTwOpVw_W-aJ27Ap3D8ZM9_HYApmV2YDKmbX8bLhdBrPRAT6s6TED3l_2rUiYYMzG5aqhQywd8ikFDID0f_8lVwQGVOQOHrcQTggH9QPG1BBzZKlvMCVZMPLkAtzFACT-zImPFfiQ/s320/Clancy.jpg
In acest film intalnim o fetita de 12 ani pe nume Clancy care este abuzata de parintele ei si decide sa fuga de acasa ca sa nu fie luata de asistentii sociali. Ea intalneste un om al strazi fara casa si pana la urma il convinge ca sa o lase sa stea cu el cat timp ea e plecata de acasa. Situatia se complica cand Clancy este data disparuta apoi vazuta cu acest om al strazi de catre localnici. Clancy este o fetita care dupa toate cele intamplate inca are incredere in Dumnezeu si crede ca el va trimite ingerii buni sa fie cu ea peste tot unde se afla la fel si cu mama ei care este o dependenta de droguri si alcolista cu probleme.


Subtitrare: Romana
Atentie: Pentru o vizionare mai buna si in special daca aveti o conectiune de internet incarcata sau mai slaba porniti filmul apoi indata ce a inceput sa ruleze apasati pe butonul Pauza si lasatil asa pentru 10-15 minute.

Filmul intreg il puteti viziona in player-ul de mai jos. Va doresc o vizionare placuta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu