Tail of Two Brains - Mark Gungor

Mark Gungor este unul dintre cei mai iubiti si cautati vorbitor in ce priveste casatoria si familia. In fiecare an, mii de cupluri participa la seminarele lui cu numele de "Laugh Your Way to a Better Marriage".  Aprobarea lui sincera si comedia inclusa cu aceasta este folosita pentru a transmite un mesaj intr-un mod mai relaxant asa ca cei ce participa la aceste seminarii sa se simta cat mai bine.

Mark vorbeste despre niste lucruri care trebuie stiute intr-o casatorie si familie si care o sa te uimeasca cand le vei afla. Mai important decat atat este faptul ca nu trebuie sa ai o familie sau sa fi casatorit/a ca sa fi integrat in audienta pentru aceste seminarii, din contra Mark incurajeaza tinerii in a lua parte la aceste seminarii pentru ca ei sa fie mult mai intelepti atunci cand va veni timpul sa ieie decizii importante de genul acesta in viata.

Iti recomand sa iei un pix si o foaie pentru ca lucrurile pe care le vei afla privind si ascultand acest seminar nu pot fi uitate.

Aflaţi mai multe despre Mark Gungor »


Subtitrare: Romana

Va doresc o vizionare placuta. 
                          Part 1


Part 2 si mai multe seminarii cu Mark puteti gasi in playlist-ul de mai jos.

ATENTIE! Unele clipuri pot fi vazute doar de pe site-ul YouTube asa ca odata ce ati selectat clipul in playlist si va avertizeaza ca nu poate fi vazut, dati un click pe logo-ul YouTube jos in dreapta ca sa fiti transferati pe site-ul YouTube unde video-ul ar fi trebuit sa porneasca fara probleme.

0 comments:

Trimiteți un comentariu