La Ultima Batalla (Ultima Batalie)

Acest film prezinta a doua revenire a lui Isus si toate evenimentele finale inainte de revenirea Lui. Ultima Batalia ne da oportunitatea sa ne conectam mintile si sa ne imaginam omeneste semnele sfarsitului ci nu doar.

Filmul Ultima Batalie a fost creat dupa un vis al unui tanar in care i sa aratat momentele traite chiar inainte ce Isus a revenit, el fiind pierdut deoarece a ales alte lucruri lumesti in locul lui Isus. Mai rau el vede si revenirea lui Isus pe pamant dupa cei 1000 de ani dar oricum el e pierdut si nu poate sa aiba parte de ceea ce Isus a pregatit "Un pamant nou".

Cu inima franta el doar priveste, cand dintr-o data visul lui ia sfarsit. Aici el realizeaza ca totul a fost doar un vis si ca el inca mai are o sansa. Un film incredibil care ne pune pe fiecare pe ganduri dar tot odata care ne transmite un mesaj important si acesta fiind ca "Ni sa mai dat o sansa si ca avem putin timp".


Subtitrare: Romana
Atentie: Pentru o vizionare mai buna si in special daca aveti o conectiune de internet incarcata sau mai slaba porniti filmul apoi indata ce a inceput sa ruleze apasati pe butonul Pauza si lasatil asa pentru 10-15 minute.

Filmul intreg il puteti viziona in player-ul de mai jos. Va doresc o vizionare placuta!

 

Un comentariu:

  1. Filme adevărate vechi și subtitrate le găsești aici https://classicmovieshd.com

    RăspundețiȘtergere