I am Gabriel (Eu sunt Gabriel)


Toata poveste se intampla intr-un orasel micut numit Promise, Texas care pentru 10 ani la rand a avut parte numai de rau. Nu mai ploase de ani de zile si situatia financiara a ajuns asa de rau incat localnicii au inceput sa paraseasca orasul rand pe rand. Locurile de munca erau si ele o problema si una dintre sursele lor de bani aceasta fiind o fabrica de facut creioane urma sa se inchida si ca multi localnici sa isi piarda locul de munca. Mai rau decat atata oameni au inceput sa fie dati afara din casele lor din cauza facturilor neplatite si abea ca nimeni nu mai avea nici o speranta.

Intr-o zi cand Ellen si Joe se intorceau acasa au observat pe marginea drumului un baietel. Ei aveau sa afle ca acest baietel avea drum spre Promise, Texas si ca nu mergea undeva anume asa ca au sperat ca il va putea ajuta cu ceva. De fapt, ei nu stiu ca acest baietel este acolo pentru a le oferi lor si intregului orasel ajutor. Multi cred ca el a fugit de acasa sau ca sa pierdut si tot ce baietelul spune despre el este ca el este In Promise, Texas ca sa ajute oraselul si localnicii acestuia.

Miracol dupa miracol lasa localnicii fara cuvinte. Sub uimirea fiecaruia incepe sa ploaie apoi mai multe evenimente uimitore au loc, si toate acestea duc la o singura intrebarea. Cine este Gabriel si de unde vine el?

Subtitrare: Romana
Atentie: Pentru o vizionare mai buna si in special daca aveti o conectiune de internet incarcata sau mai slaba porniti filmul apoi indata ce a inceput sa ruleze apasati pe butonul Pauza si lasatil asa pentru 10-15 minute.

Filmul intreg il puteti viziona in player-ul de mai jos. Va doresc o vizionare placuta! 

0 comments:

Trimiteți un comentariu