Termeni si Conditii

Despre Fii Gata si Autor

Aur Curat sau Fii Gata! este un blog unde vrem ca voi sa gasiti liniste in timpuri grele. Am incercat dealungul zilelor sa aducem cat mai mult continut bun care sa fie de ajutor fiecaruia. Tot odata am inceput sa postam in alte doua limbi, Engleza si Spaniola asa ca putem spune ca postam in 3 limbi. Recent am implementat categoria "Pentru PC" unde vrem ca sa postam articole care vor ajuta cu mentinerea sistemului in biserica dar de ce nu si acasa. Este foarte important sa realizati ca postam doar ce credem noi ca este de buna calitate (nu ma refer la calitatea de afisare a continutului) pe blogul Fii Gata!. Daca vreti sa aflati mai multe informatii despre noi dati un click pe pagina "Despre noi".  

Tot odata autorul nu mai este unul singurl ci mai multi in momentul de fata pentru ca singur este greu sa ajungi acolo unde vrei asa ca nu o sa scriu prea mult despre autori deoarece nu cred ca este important. O sa spun doar un singur lucru ci asta este ca autorul principal al acestui blog este si autorul blogului www.ziczoom.blogspot.com unde puteti gasi mai multe materiale Tech si altele.Continut


     Continutul scris

Articolele scrise ce le gasiti pe acest blog nu sunt copiate ci creatorul continutului acestora a pus mare efort in a le dezvolta. Acesta este unul dintre motivele pentru care va rugam sa respectati asta si daca din orice motiv doriti sa copiati un articol scris pe site-ul vostru sa postati un link catre sursa originala pe (www.aurcurat.blogspot.com).

     Videoclipuri si Imagini

Majoritatea clipurilor impreuna cu filmele si pozele postate pe acest site nu sunt gazduite pe serverul nostru ci sunt luate de pe site-uri de video si audio sharing ca YouTube, Vimeo, Google si altele de aceea noi nu avem dreptul asupra lor ci autorul care lea incarcat pe aceste siteuri.

Imagini: Putin dintre pozele folosite in articole pe blogul Fii Gata! sunt luate de pe Google Images si acestea sunt inainte verificate si din verificarile noastre nu sunt protejate de drepturi de autor.

Videoclipuri: Cu toate ca folosim videoclipuri de pe siteuri de file sharing la fel ca YouTube, Vimeo, Google si altele, multe dintre ele pot apartine autorul blogului Fii Gata! si asta o puteti vedea la sfarsitul fiecarui clip. Clipurile de genul acesta sunt luate in considerare in sectiunea Distribuirea/Copierea mai jos.

     Nu postam orice

Orice postare pe blog este studiat bine inainte de a fi postata. Nu postam sau nu aruncam articole pe blog doar de dragul de a face asta sau de a umplem blogul cu articole. Suntem constienti de faptul ca internetul este plin de articole, clipuri, filme si altele din care putem fi inspirati. Doar articolele importante si ce credem ca este de ajutor va fi postat pe Fii Gata!.

     Distribuirea/Copieria

Distribuiria oricarui articol gazduit pe acest blog este permisa sub urmatoarele conditi: ca nu mai mult de jumate de articol sa fie postat apoi sa contina un link catre intregul articol pe blogul (www.aurcurat.blogspot.com) si ca site-ul pe care postati orice continut gazduit pe Fii Gata! ( aici ma refer la tot continutul de pe acest blog) sa nu aiba restricti asupra continutului pe care doriti sa il postati.

Videoclip: Orice videoclip care apartine autorul blogului Fii Gata! necesita un link catre articolul in care a fost postat daca doriti sa il copiati pe alt site si conditile de mai sus se aplica.

Exceptie: Exceptia o facem doar la clipurile, si textele ce sunt luate de pe alte siteuri si care nu sunt protejate de drepturi de autor cum ar fi textele de dragoste, urari, versete biblice, etc. Atentie!! De multe ori un videoclip postat pe blogul Fii Gata! contine text care autorul a pus impreuna cu acest clip pentru ca vizitatori sa inteleaga despre ce este vorba in acel video. Repet ca orice continut scris ce se afla pe acest blog poate fi copiat doar daca conditile de mai sus sunt implinite chiar daca acesta contine un videoclip ce este luat de pe un alt site de genul video sharing. Daca doriti sa copiati doar clipul si daca acel clip nu apartine autorul blogului Fii Gata!, o puteti face fara problema fara sa mai adaugati un link catre atricolul din care a fost copiat.Raspundere

Responsabilitatea nostra

Noi nu suntem responsabili de nici o dauna sau alta minune ce o puteti face folosind unul dintre articolele ce se afla pe Fii Gata!.

Ce fel de continut postam

Suntem constienti de faptul ca siteurile torent sunt pline cu lucruri numai bune dar...Fii Gata! nu posteaza si nu o sa posteze niciodata linkuri catre fisiere de genul torrent, crack, seriale si altele de genul acesta.Performanta mai buna pe blog

O navigare mai buna

Pentru o performanta mai buna a navigarii pe acest blog folositi broswerul de internet Firefox Mozila sau Google Chrome. Daca ati navigat pe aceasta pagina folosind browser-ul de internet Firefox sau Opera va trebui sa download-ati plugin-ul WMP Firefox pentru a putea accesa unele fisiere.

Tot odata asigurativa ca aveti ultima versiune de Flash Player instalata. Ultima versiune poate fi downloadata la linkul acesta http://get.adobe.com/flashplayer .


Contact

Pentru mai multe informatii sau intrebari legate de orice se afla pe blog lasati un coment sau folositi pagina Contact pentru a ne contacta.


Updates

Acesti termeni si conditi vor fi schimbati de fiecare data can va aparea ceva nou sau cand o idee noua o sa apara asa ca nu uitati sa vizitati aceasta pagina dinou indata ce vedeti ca site-ul a fost schimbat intr-un fel sau altul. Va multumim!