Filme Biblice online cu subtitrare in romana

Am observat ca traficul pe blogul Fii Gata se dezvolta datorita linkurilor cu filmele biblice ce le-am postat, asa ca am decis sa fac acest articol mai interactiv si mai pe intelesul tuturor. Acuma puteti beneficia de o lista cu mai multe filme biblice subtitrate in romana si cu mai multe detali ca sa stiti si voi mai exact despre ce este vorba intr-un film. Pentru a viziona un film dati un click pe imaginea acestui. Va doresc o vizionare placuta.



Titlul original: Jesus ( Isus )
Durata Film: 175 minute
Descriere: Acest filme ne conduce prin viata lui Isus pe pamant. El fiind invatatorul multora si acela care a adunat multi urmasi. Invataturile lui au ramas pe pamant si au fost transmise catre toate generatile pana in ziua de astazi.







Titlul original: David and Bathsheba ( David si Batseba )
Durata Film: 123 minute
Descriere: In acest film il intalnim pe marele rege David. Dupa ce David o vede pe una dintre sotiile soldatilor lui facand baie de pe acoperisul palatului, el are sa comita adulter cu aceasta femeie. La scurt timp dupa acest pacat David incepe sa traiasca niste consecinte tragice care il afecteaza nu doar pe el dar si intreaga lui familie.






Titlul original: Joseph ( Iosif )
Durata Film: 179 minute
Descriere: In acest film intalnim un tanar credincios pe nume Iosif. Iosif nu era singur la parinti dar el primea cea  mai multa atentie ceea ce ia facut pe fratii lui sa il urasca si sa isi faca planuri sa scape de el. Intr-o situatie dificila departe de casa Iosif este vandut de fratii lui. El urmeaza sa fie cumparat de Faraon regele Egiptului apoi sa ajunga unul dintre cei mai puternici oameni in Egipt pe vremea aceea. Plecat de ani de acasa momentul sa se intalneasca cu fratii sai vine curand.




Titlul original: The Bible Solomon ( Solomon )
Durata Film: 170 minute
Descriere: Filmul Solomon il prezinta pe marele si inteleptul Solomon care tot ceea ce a cerut de la Dumnezeu este intelepciune. El fiind foarte credincios si pentru ca nu ceruse nimic altceva Dumnezeu ia dat si intelepciune dar si bogatia. Acestfilm reprezinta viata de crestin a lui Solomon precum biblia scrie despre el.






Titlul original: Jacob ( Iacob )
Durata Film: 90 minute
Descriere: In acest film ne intalnim cu Iacob fiul lui Isac si al Rebecai al carei intregi povesti o putem gasi in Geneza. Acest film aduce la cunostinta drama poporului Evreu din perioada intemeiari celor douasprezece triburi ale poporului lui Israel.






Titlul original: Moses ( Moise )
Durata Film: 121 minute
Descriere: Filmul Moise la fel ca Iosif este un film asteptat de multi. Motivul pentru asta este pentru ca Moise este un alt personaj biblic care a trecut prin multe incercari si care aproape de fiecare data ne-a facut sa ne placa de el datorita faptului ca Isus si minunile lui fac parte din viata lui. O poveste biblica uimitoare care motiveaza o lume intreag si care ne lasa cu mesajul ca nimic nu este prea imens sau chiar imposibil pentru Dumnezeu.



Titlul original: Samson and Delilah ( Samson si Dalila )
Durata Film: 178 minute
Descriere: Samson este unul dintre cei mai puternici personaje pe care biblie ni le descrie din neamul Israelitilor. El fiind foarte puternic si castigand lupte dupa lupte il face pe regele Filistind sa se foloseasca de sora fostei lui soti Semadar, Dalila.  Dalila reuseste sa il seduca pe Samson si sa afle ca toata puterea lui sta in pletele lui. Cu toate acestea Dalila face ceea ce a fost trimisa sa faca si ii taie parul lui Samson ceea ce face ca puterile lui sa dispara de asemenea. Ce se intampla dupa aceea este uimitor.



Titlul original: David
Durata Film: 175 minute
Descriere: Tanarul David este cunoscut ca fiind acela care a doborat uriasul Goliat cu o prastie sau o arma asemanatoare.  David este un ales de catre Dumnezeu ca sa devina urmatorul rege dupa Saul dar SauL nu crede ca acesta are tot ceea ce ii trebuie sa fie rege si incepe sa il invidieze. Saul cauta sa il omoare pe David asa ca David fuge de el si in cele din urma gaseste multi insotitori si sustinatori ca sa il apere de Saul.  El pleaca in Exil si astepta sa devina rege peste poporul Israel. Pana la urma el cucereste Ierusalimu care doreste sa il faca un oras al paci.



Titlul original: Abraham ( Avraam )
Durata Film: 181 minute
Descriere: Avram este cunoscut dupa credinta la fel si ascultarea lui de Dumnezeu. Avram este mult cunoscut dupa fapta pe care el era pregatit sa o faca in ascultare porunca data de catre Dumnezeu si aceasta fiind de al aduce pe fiul lui ca jertfa. Avram asculta porunca Domnului si se pregateste de aceasta cu inima franta pana in ultimul moment cand Isus ii spune sa se opreasca. Aceasta a fost de fapt un test de ascultare pentru Avram. Istoriuara aceasta este doar putin despre Avram si ceea ce Dumnezeu ia incredintat.




Mai multe filme biblice la fel subtitrate in romana se afla la linkurile de mai jos:

13 comentarii:

  1. sant foarte incantata de aceste filme daca am putea fi si noi credinciosi cat de putin nu sar mai intampla atatea miar placea sa mai fie si altfel de filme tot biblice vreau sa urmaresc incontinuare

    RăspundețiȘtergere
  2. cum as putea achizitiona colectia intreaga???
    bortosinvestiment@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. cristos sa ne ajute sa ne apropiem cit mai mult de cuvintu lui amin

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Filmele vechi au o aureola mai aproape de autenticitate pentru ca respecta perioada in care se petrece evenimentul respectand si personajele din epoca respectiva.aS REMARCA O metoda din 1980 pana in prezent Chiar denatureaza totul modernizand incat ar fi in stare sa vezi in filmele lor cum personaje ca Isus si alte personaje biblice se bat in karate si alte arte martiale .sporturi ce nu erau la vremea respectiva

    RăspundețiȘtergere
  7. despre iov film aveti ? daca aveti ,scrieti comm pe www.

    RăspundețiȘtergere
  8. De unde le pot descarca pe toate?

    RăspundețiȘtergere